Pri nakupu nad 30€ je poštnina brezplačna Vsa naročila, oddana do 12. ure, bodo odposlana isti dan.

 

  POČITNIŠKI POPUST DO 31.7.2024 | -15% NA VSE RAZEN KOMPLETOV!|  KODA POPUSTA POCITNICE15

Header

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja Tetino igrišče

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani Tetino igrišče (www.tetinoigrisce.si), ki je v lasti podjetja Tetino igrišče d.o.o. (v nadaljevanju podjetje), so sestavljeni v skladu Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Obravnavajo delovanje podjetja, ter poslovni odnos med kupci artiklov podjetja in uporabniki storitev spletne strani Tetino igrišče (www.dobrateta.si/tetinoigrisce) (v nadaljevanju: kupci).

Podatki podjetja

Tetino igrišče d.o.o.
Ručigajeva cesta 34
SI-4000 Kranj, Slovenija
ID za DDV: 61672874
Matična številka: 8638837000

Kontakti

Informacije o storitvah podjetja, izdelkih, naročilih, dostavi in reklamacijah:
Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Telefon: +386 (30) 323 810

Ponudba artiklov in cene

Zaradi dinamične narave poslovanja se ponudbe in cenik na spletni strani podjetja lahko spreminjajo. Stroški pakiranja in dostave se obračunajo naknadno in so odvisni od države naslova, na katerega se izdelek pošlje. Podjetje ni davčni zavezanec, zato se pri izdelkih ne obračunava d.d.v.

Možnost nakupa

Vse artikle v prodaji je možno kupiti preko spletne trgovine Tetino igrišče in jih ni možno kupiti na fizičnem prodajnem mestu.

Naročilo in cene

Kupec izdelek naroči v spletni trgovini Tetino igrišče preko nakupne košarice. Po oddaji naročila, kupca podjetje kontaktira preko elektronske pošte, preveri naročilo in se z njim dogovori, kam izdelek pošlje. Od teh podatkov so odvisni stroški pošiljanja, na njihovi osnovi pa podjetje pošlje kupcu ponudbo, veljavno 8 dni.

Kupoprodajna pogodba med podjetjem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec potrdi ponudbo, poslano po elektronski pošti. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za podjetje, kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. potrditveno elektronsko sporočilo kupca) je v elektronski obliki shranjena na strežnikih podjetja. Na podlagi te pogodbe podjetje izstavi kupcu račun preko elektronske pošte.

Načini plačila/dostave

Plačilo se izvede po izstavitvi računa z nakazilom na bančni račun podjetja  Tetino igrišče d.o.o. – SI56 1010 0005 8444 823 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.). Naročene izdelke podjetju kupcu pošlje preko pogodbenih distributerjev na dom ali na naslov, ki so ga navedli kot naslov za pošiljanje.

Pravica do odstopa

Kupec (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo izdelek za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema izdelkov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema izdelkov.
Odstop od pogodbe kupec sporoči na e-naslov prodajalca: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Vrnitev prejetih izdelkov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.
Kupec mora izdelek vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelkov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Izdelek je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema blaga, ki je predmet odstopa od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Garancija za pomanjkljivosti in napake

Izdelki so pomanjkljivi, če ne ustrezajo tehničnim standardom. Kupec mora očitne napake dobavljenega blaga, opazne brez posebne pozornosti, uveljaviti najkasneje dva tedna (14 dni) po prejemu. Kasneje očitnih napak ni več mogoče uveljavljati. V primeru upravičene reklamacije ima kupec pravico do nadomestne nabave, ali, kadar to ni mogoče, ima pravico zahtevati razveljavitev pogodbe.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnikov/kupcev v skladu z ZVOP-1. Podatke o uporabnikih/kupcih so shranjeni zgolj na strežnikih podjetja in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam. Podjetje uporablja podatke uporabnikov/kupcev izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Komunikacija

Podjetje z uporabniki/kupci stopa v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik/kupec izrecno ne nasprotuje in v skladu z ZEKom-1.

Pritožbe in spori

Tetino igrišče spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Morebitne pritožbe kupcev v zvezi s ponudbami spletne trgovine Tetino igrišče obravnava administrativni oddelek na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na info telefonsko številko +386 (0)30 323 810 vsak delovnik med 8. in 16. uro. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Tetino igrišče je dolžno varovati podatke pritožnika in jih ne razkrivati tretjim osebam, razen na izrecno željo pritožnika.

Tetino igrišče se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Tetino igrišče prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Odveza odgovornosti

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Tetino igrišče d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja preko spletne trgovine Tetino igrišče kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega opozorila.

Zadnja objava splošnih pogojev: november 2020